torsdag 11. november 2010

Sånn går dagene..

Vi har begynt å komme sånn nogen lunde i orden..

Har mange esker å pakke ut ennå, men har da fått alt i hus. Vi har valgt å ha et rom som alle de u-utpakkede eskene står i, å der er det i grunn minket veldig på eskene bare på de timene vi har vært oppe i dag..


Jeg har fått vasket 3 maskiner med klær, (takket være stefaren min som klarte å fikse hullet i såpekoppen til vaskemaskinen <3>
Byttet gardiner i stua .. hadde hengt opp midlertidige gardiner, men nå er panellengdene kommet opp.. *smile*


Alt av kjøkkenutstyr er pakket ut, det tok vi i fellesskap i gårkveld etter at vesla hadde lagt seg. soverommene er jo greie.. sengene er oppe å alt er greit med gardiner og slikt.. men gjesterommet derimot der er det fullt kleskaos.. vi har ikke fått garderobe/kle skap ennå, så det er to kommoder og en seng full av klær + 6 stoore plastkasser med sengeklær, handduker og klærne til veslemor..


Jentungen er helt vill, og stortrives i det nye huset, det nye rommet sitt, og den "nye plassen".. <3>

Hundene har slått seg til ro, til og med de ser ut til å trives.


Blir bra når vi får alt på plass, må si jeg ser frem til det.. Er utrivelig å bo i pappesker, men en positiv ting med flytting er jo at man får ryddet opp og kastet ting man ikke trenger ;)


Nå har jeg ikke tid å sitte her lenger, må vel fortsette..

2 kommentarer:

Sivangj sa...

En forsinket gratulasjon med ny plass og bo :)
Er bestandig godt når ting begynner å komme i orden :)
Klem fra Siv

Lijesto sa...

Takk så mye :) Ja, vi har ikke kommet helt i orden ennå.. venter på klesskap så det er en del rot.. :) Men vi er da i hus .. hehe .. klemklem