lørdag 6. november 2010

Siden alle

driver å slenger ut give away`er for tiden, kanskje jeg og skulle satt i gang en? ..
Men, hva syns dere er en passende premie på en slik en da?
Dere som leser vet jo litt hva jeg lager, og hva jeg har..
Kom med forslag, så setter vi i gang en give away når vi har funnet premie ;)

4 kommentarer:

Trulte sa...

Hei du har lagt igjen en kommentar i bloggen min i oktober. Om tova luer. De er strikket etter samme diagram som de andre luene. Men jeg bruker en litt spesiell teknikk slik at mønsteret holder seg fint. Skal finne fram blogg innlegget hvor jeg beskriver det og sende deg så fort jeg kan. Sorry for at jeg er så treg med å svare, men så ikke kommentarene i dag når jeg la ut ny oppskrift.

Lijesto sa...

hei hei . :) Jeg klarer ikke finne tilbake til det innlegget så setter veldig stor pris på om du sender meg det :) Bedre sent enn aldri, -jeg er bare glad for at du i det hele tatt tar deg tiden til å svare :) Ha en nydelig dag..

Anonym sa...

Forslag til give-away:
Nå som det er vinter og kaldt (her i Trondheim er jo snøen kommet - og ligger!) så kan jo for eksempel en fin hals eller votter eller lue eller lignende være en god premie. Noe fint som folk vil ønske å kle seg med. Gleder meg på bilder av premier og give-away. :)

Lijesto sa...

syklubben: Takk for kommentar. Ja, votter blir det jo strikket mer av her hele veien, og sitteunderlag og.. halser har det vært lite av men det lar seg jo fint gjøre om man bestemmer seg for det;)
ellers har jeg jo en del ting som kan sy`s, hekles, perler, noe scrappeutstyr etc.. så er veldig usikker.. blir kanskje en blanding av hummer og kanari? :p