onsdag 23. februar 2011

Pizzasnurrer og minipizza`er...








Oppskrifta på deigen er det samme som i forrige innlegg.




(Bare det at jeg ikke måler opp)








Uanset.. Du lager så mye deig du ønsker, jeg laget av over 2 kg mel..




Så deler du det i passelige klumper.




Lag flate rektangler ca 30 cm bred og så lang som du måtte ønske...




Så legger du på tomatsaus, fyll og det du måtte ønske, men hus -kun et tynnt lag!








Så ruller du den sammen som en rullekake og kutter den i ca 3-6cm biter og legger de på et brett. du ser da at det er "snurrer" og jeg bruker da å knø de litt ned.




Ha ost oppå og sett de inn i ovnen som er forvarmet på 225-250 grader, midterste rille 5-10 minutter, alt etter str.








Minipizza`er:




Ta passelige klumper lag rundstykker og kjevle ut til flate rundinger.




Ca 15-20 cm i diameter, ca 0,5 cm tykk.




Ha på tomatsaus, fyll og ost, stek i ovnen.








Omså hvor bra å ha slikt i fryseren, bare å ta opp, tine å hive i microen om man må ha noe men ikke har tid til å lage noe :p








Kjekt når man driver å flytter i allefall ;)

Ingen kommentarer: